5 Tulaga Taumafa Tele (2022)

风景

O meaai mama ua alu ese mai se masaniga masani i se pisinisi e faitau piliona tala.

Ma o le avanoa o loʻo faʻatupulaia vave faʻafetai i le suia o mea e fiafia i ai tagata faʻatau, faʻatapulaʻaina meaʻai ma isi mea.

 

1. Mea'ai e fai ma 'aiga

O le pisi o le olaga ma le fa'aitiitia o avanoa e 'ai ai i fale'aiga ua mafua ai ona to'atele tagata ua sui mea'ai i mea'ai.

E tusa ma le 70% o millennials na suʻesuʻeina i le 2021 fai mai latou te fiafia i meaʻai nai lo meaʻai.E sili atu i le 90% o tagata Amerika na suʻesuʻeina na fai mai ua latou suitulaga ia le itiiti ifo ma le tasi le taumafataga i vaiaso taitasi i se meaai mama, ma le 7% fai mai latou te le 'ai ni taumafataga aloaia.

Ua tali mai le au gaosi oloa.O le maketi o meaʻai e sui ai meaʻai ua fuafua e tupu i le CAGR e oʻo atu i le 7.64% mai le 2021 i le 2026, faʻatasi ai ma le tele o le tuputupu aʻe i le maketi Asia ma le Pasefika.

Faatasi ai ma meaai mama o loʻo i ai se tulaga taua o meaʻai ma le maoona, 51% o tagata na tali mai i se suʻesuʻega a le lalolagi na fai mai ua latou sui i meaʻai e maualuga le polotini.

 

2. O Meaʻai e Avea ma “Tagata Taumafa”

O mea'ai mama'i ua fa'ateleina ona va'aia o ni meafaigaluega e mafai ona fesoasoani i le fa'aleleia atili o lagona ma fa'atonuga.

O mea'ai fou e fai mai e fa'aolaina ai le to'a, moe, taula'i ma le malosi e ala i mea e pei o vaitamini, nootropics, mushrooms ma adaptogens.

 

3. Manaomia e le au fa'atau mea'ai a le lalolagi

O le maketi o meaʻai a le lalolagi e faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 11.8% e oʻo atu i le 2026.

Ma faʻatasi ai ma le 78% o tagata Amerika o loʻo faʻavasegaina femalagaaiga o se tasi o mea latou te misia tele i le taimi o faʻamaʻi, pusa o meaʻai a le lalolagi e mafai ona maua ai se tofo i isi atunuʻu.

Snackcrate e tietie i lenei faʻataʻitaʻiga e ala i le ofoina atu o meaʻai eseese mai le lalolagi atoa.O masina taʻitasi e taulaʻi i se autu o le atunuʻu.

 

 4.O Mea'ai Fa'avae La'au O lo'o Fa'aauau Ona Va'aia le Tuputupu A'e

O le “la’au-fa’avae” ose faaupuga ua fa’atupula’ia i luga o le fa’atupulaia o le aofa’i o mea taumafa mama.

Ma mo se mafuaʻaga lelei: o loʻo faʻateleina e tagata faʻatau meaʻai ma meaʻai e faʻaaoga muamua mea toto.

Aisea ua fa'afuase'i ai ona fiafia i mea'ai e fa'atatau i la'au?

Aemaise lava popolega i le soifua maloloina.O le mea moni, toetoe o le afa o tagata faʻatau e fai mai latou te filifilia meaʻai faʻavae ona o "mafuaaga lautele o le soifua maloloina".A'o le 24% o lo'o lipotia mai o lo'o mana'o e fa'agata lo latou a'afiaga o le si'osi'omaga.

 

5. Mea'ai e alu DTC

Toeitiiti atoa le 55% o tagata faʻatau e fai mai o loʻo latou faʻatau nei meaʻai mai tagata faʻatau saʻo.

 O lo'o fa'atupula'ia le aofa'i o fa'amea'ai muamua a le DTC o lo'o maua fa'amanuiaga o lenei faiga.

 

Fa'ai'uga

O le mea lena e afifi ai la matou lisi o faiga meaai mama ua setiina e luluina ai avanoa taumafa i lenei tausaga.

Mai atugaluga o le gafataulimaina e oo atu i le taula'i atu i taumafa e faavae i laau, o se tasi o itu e fusia faatasi ai le tele o nei faiga o le le faamamafaina o le tofo.A'o tumau pea le taua o le tofo, o mea'ai fa'aonaponei o lo'o tu'uina atu le mamafa i popolega o le siosiomaga ma le soifua maloloina.

www.indiampopcorn.com

 


Taimi meli: Ian-19-2022