O le matou popcorn lava ituaiga o: INDIAM
O la matou INDIAM Popcorn o le pito i luga ma lauiloa tele i maketi Saina
O popcorn INDIAM uma e leai se kulūlū, leai se GMO ma leai se ga'o

O a matou fatu e le o ni GMO e maua mai i fa'ato'aga sili ona lelei i le lalolagi

Matou te matua faʻailoaina e a matou tagata faʻatau JAPAN ma ua uma ona matou fausia le galulue faʻatasi mo se taimi umi . Latou te matua faamalieina i la matou popcorn INDIAM.

 

Hebei Cici Co.,Ltd

Fa'aopoopo: Jinzhou Industrial Park, Hebei, itumalo, Saina

TEL: +86 -311-8511 8880 / 8881

 

Oscar Yu – Pule fa’atau

Email: oscaryu@ldxs.com.cn

www.indiampopcorn.com
O le a maua e le au faʻatau atu le avanoa e faʻaalia ai puaa sili ona lelei mai Peretania i le maketi taua a Saina i le vaiaso a sau i le tele o meaʻai ma meainu i Asia.
O le a toe auai le Komiti o Fa'atoaga ma Fa'ato'aga Fa'ato'aga (AHDB) i le SIAL Saina, o se fa'aaliga taua o lo'o fa'atulaga ai se fa'ailoga mo kamupani mai fafo e ulufale atu i le maketi a Asia.
Ona o le faʻaauau pea o faʻatapulaʻaina o femalagaaiga, o le a talimalo le fale talimalo a le AHDB e lona sui i Saina, Holly Chen, ma o le a auai foi le 'au a le au faʻatau puaa a Peretania i Saina.
E ala i le auai i le faaaliga, ua faamoemoe le AHDB e faaopoopo le taua i kamupani faatoaga ma faaauau pea ona faalauiloa le auina atu i fafo o aano o manu mumu i le atunuu.
O se mea taua tele lenei mea.E maua ai se avanoa taua mo le au faʻatau atu a Peretania e faʻafesoʻotaʻi ma faʻatagaina i matou e faʻaalia a matou puaa i le tele o tagata faʻatau ma faʻaulufale mai.
“E ui lava i lu’itau sa feagai ma le tausaga talu ai, ae o Saina o lo’o avea pea ma maketi autu mo pua’a i fafo.O loʻo naunau le AHDB e suʻesuʻe avanoa uma i le itulagi ma faʻaauau pea ona atiaʻe se mafutaga malosi e lagolago ai fefaʻatauaiga a Peretania ma Saina.
I le avea ai o se vaega o ana galuega faʻatau atu i fafo i Saina, o le a faʻafeiloaʻi foi e le AHDB se faʻasalalauga i le aso 21 o Me. O le mea na tupu o le a tofoina ai ipu puaa Peretania e fa na saunia e Chef Su i le Sofitel Hotel i le aufaasālalau Saina..
I le faaopoopo atu i le tofoina o puaa mai Peretania, o le a maua foi e le au auai le avanoa e aoao atili ai e uiga i le gaosiga o puaa a Peretania e ala i se faʻafeiloaʻiga mai Jonathan Eckley, ulu o le AHDB Asia Pacific.Tala fa'atatau O le a fa'atuina e le malo o Peretania se fale su'esu'e fa'apitoa ole tuberculosis interferon-γ
O vaiaso uma o le a matou tuʻuina atu ia te oe se aotelega o tala sili ona taua e uiga i faʻatoʻaga ma faʻatoʻaga mo le leai o se totogi!


Taimi meli: Me-21-2021