GuoO loʻu fiafia i popcorn na amata aʻo alu malaga i Amerika.

Na ou taumafai i ni tofo eseese o popcorn ma na ou iloa ai o popcorn e aumaia ai le olioli i tagata.E pei la o Initia, sa ou toe aumaia popcorn e fai ma meaalofa mo uo ma aiga.

I Saina, na ou mafaufau pe mafai ona ou faia laʻu lava popcorn tofo, pe sili atu foi.

Sa ou amata i le ea o le sasaina o sana ona ufiufi lea i se karamel faaopoopo mai fafo ma tuu i totonu o le paluga o le malt syrup ma le suauu suauu pama masani.

Ona ou iloa ai lea e ala i le faaaogaina o le 100% o mea masani ma se faiga tulaga ese, e mafai ona ou lokaina le tofo o le popcorn ma tofo e pei e fou mai le apa i soo se taimi ou te manao ai.

Ina ua mavae le tele o apa mu ma le leva o le po o tofo i le umukuka a le aiga, ma ina ua mavae le tele o tofotofoga ma tofo faaleaiga, sa fiafia lo’u toalua, atalii matua, ma le afafine i le popcorn.

E leʻi oʻo i le 2013, i le maeʻa ai o le tele o tweaks ma le faʻaleleia atili o le faagasologa, na mafai ai ona matou fatuina se laina popcorn e sili ona manaia e pei o le fale, ma na fanau mai ai Initiam Popcorn.O le faʻagasologa o le liua o sana i popcorn i se vaitau o le faʻasolosolo tua o se mea faʻapitoa, ma o le tuʻufaʻatasia o Initia ma togafiti faʻataulāitu o se savali matagofie mo le faʻailoga Initia.Sa vave ona lavea i tagata faʻatau ma ua avea ma se tasi o ituaiga popcorn sili ona fiafia i ai.

O le matou popcorn lava ituaiga o: INDIAM
O la matou INDIAM Popcorn o le pito i luga ma lauiloa tele i maketi Saina
O popcorn INDIAM uma e leai se kulūlū, leai se GMO ma leai se ga'o

O a matou fatu e le o ni GMO e maua mai i fa'ato'aga sili ona lelei i le lalolagi

Matou te matua faʻailoaina e a matou tagata faʻatau JAPAN ma ua uma ona matou fausia le galulue faʻatasi mo se taimi umi . Latou te matua faamalieina i la matou popcorn INDIAM.

 

Hebei Cici Co.,Ltd

Fa'aopoopo: Jinzhou Industrial Park, Hebei, itumalo, Saina

TEL: +86 -311-8511 8880 / 8881

 

Oscar Yu – Pule fa’atau

Email: oscaryu@ldxs.com.cn

www.indiampopcorn.com


Taimi meli: Me-07-2021