INDIAM popcorn na manumalo i le "faailoga faapitoa o meaai i le Itumalo o Hebei"

Talu ai nei, na faalauiloa ai e le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi a le Itumalo o Hebei le taunuuga o iloiloga o le tuuina atu e pisinisi o le “2020 Hebei Food Characteristic Brand Enhancement ProjectFa'atataugaTaiala”, ma INDIAM Popcorn na maua le "Hebei Food Characteristic Brand"!

图片1_副本

O le amataga o le tausaga fou e tumu i tala lelei.I lenei vaitau, la matou fa'ailoga INDIAM Popcornua iloa lelei, maua manumalo i le tele o faailoga e pei o le "Faʻailoaina o Meaʻai Faʻaitiitia le Mativa", "Popular Gourmet Food in Jinzhou" ma le "Special Brand of Food in Hebei Province".

图片2_副本

O paionia o alamanuia, o le sailiga o mea fou

 INDIAM popcorn o le paionia o popcorn tao i Saina,tulaga maualuga, 'ai maloloina ma faatau ma le mautinoa o lo tatou autu.

E iai a matou lava pateni18-minute fa'avela mama mo mea e sili atu ona masi.INDIAM O le popcorn e faia i mea e sili ona lelei, mea e filifilia ma'oti, ga'o maualalo, suau'u fuala'au maualalo-kalori, ma se mea fa'apitoa mo se tofo suamalie ma crispy.O le a faʻaauauina foʻi e le kamupani le atinaʻeina o oloa fou e faʻatamaoaigaina ai leINDIAM Popcorn laina oloa.

113

Fa'ata'ita'iga fa'atauga tele

 O a matou oloa fa'atau auala e eseese.I le taimi nei,INDIAM popcornufiufifilifili supamaketi maualuga, faleoloa KA, supamaketi fa'apitoa fa'apitonu'u, fa'alapotopotoga fa'ava-o-malo sili atu i le 80% iaiga.

图片4_副本

INDIAM Popcorn ua tatalaina se faleoloa aloaia i Tmall, Taobao,Pinduoduo ma isi fa'asalalauga tetele e-pisinisi,maua fautuaina e le tele o tagata taʻutaʻua taʻutaʻua i Saina ma e alofagia e tagata lautele.

图片5_副本

INITIA popcorn na manuia le auina atu i Iapani i le faaiuga o le 2020!Ma i totonufa'amaonie tusa ai mamanaoga o le AQSIQ e ausia ai le auina atu i fafo ma le faatauina atu i totonu o le atunuu o le tulaga tutusa lelei.

图片6_副本

I le taim lava lena,INDIAM O lo'o fa'agasolo le fuafuaga a le faleoloa o popcorn,we talitonu i se taimi lata mai,o le a i ai le matou faleoloa i luma o ou mata!

Va'ai i le lumana'i,INDIAM Popcorn o le a faʻaauau pea ona tausisi i tu ma aga masani a le kamupani, faʻatonutonu lelei le lelei o meaʻai, faʻapipiʻi i le agaga o le gaosiga ma le lelei o oloa, ma tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa maloloina, saogalemu ma suamalie.I le avea ai ma ulu o le popcorn industry brand, o le a faʻaauau pea ona faia se taʻavale ma taʻitaʻia matafaioi, ma faʻamoemoe e ala i lo tatou faʻaauau ma taumafaiga e faʻaleleia le atinaʻeina o pisinisi..Matou te matua fiafia lava e saofagā i le atinaʻeina o pisinisi taumafa i le Itumalo o Hebei.


Taimi meli: Aukuso-02-2021