O popcorn ose meaai maloloina?

Popcorn e mafai ona lelei pe leaga mo le soifua maloloina o se tagata, e fuafua i le mea e fai i le faiga.Na o ia lava, e aunoa ma se suka faaopoopo po o se masima, popcorn e maua ai se meaai mama maloloina.

Popcorn o se ituaiga fatu sana, pe a faʻavevela e tagata, e oso aʻe ma mama ma fufula.Popcorn e tele mea'ai ma vaitamini pe a fai e tagata i le auala sa'o.

E lelei le soifua maloloina o popcorn?

O popcorn e iai vitamini ma minerale ma e maualuga le fiber.

Popcorn o se fatu atoa, o se vaega o meaai e fesoasoani e faʻaleleia le soifua maloloina o le fatu.O lo'o i ai fa'amanuiaga tau taumafa nei:

 

  • maualuga i alava
  • e iai polotini
  • e iai vitamini ma minerale
  • maualalo le ga'o ma le suka
  • e leai se cholesterol

Faamanuiaga o saito atoa

Popcorn o se fatu atoa, lea e faasino i se vaega o fatu e sau mai fua o faatoaga e aofia ai karite, millet, oats, araisa, ma saito.

E lē pei o fatu saito ua faamamāina na gaosia e tagata gaosi e aveese ai le pala ma le siama, o fatu atoa e aofia ai fatu saito atoa, e taʻua foʻi o le fatu.O lona uiga o fatu atoa o loʻo iai alava meaʻai, polotini, vitamini, minerale, ma gaʻo aoga.

O isi faʻataʻitaʻiga o meaʻai e faia i fatu atoa e aofia ai le araisa enaena, falaoa falaoa atoa, ma le oatmeal.

Punavai alava

I le avea ai o se saito atoa, o le popcorn e maualuga i le fiber, lea e lelei mo le soifua maloloina o le manava ma faʻaleleia ai le manava masani.

E tusa ai ma le Faʻatuatuaina Punaoale Matagaluega o Fa'ato'aga a le Iunaite Setete (USDA), o le 3-ipu po'o le 24-kalama (g) masani o le popcorn i luga o le ea o lo'o i ai le 3.5 g o le fiber.O lefautuaina le taumafa i aso taitasiaua o le averesi tagata i le US e sili atu i le 25 ga aso, ma o le tele o tagata e le ausia nei tulaga.

Punavai porotini

O popcorn e iai fo'i le polotini, fa'atasi ai ma se tautua masani o lo'o i ai na'o le 3 g o le50 g tau i aso taitasi.

E manaʻomia e le tino le polotini mo le tele o gaioiga, mai le faʻamalo toto ma le paleni o le vai i le tali atu ma le vaʻai.O sela uma i totonu o le tino e iai le polotini, ma e iai sona sao taua i le fausiaina ma le toe faaleleia o sela ma aano o le tino.

Vitamini ma minerale

E iai le tele o vaitamini ma minerale e aofia ai popcorn e le'i masima, fa'afefete i le eacalcium,potassium, vaitamini A, ma le vaitamini K.

 

Hebei Cici Co., Ltd.

Faʻaopoopo: Jinzhou Industrial Park, Hebei, Shijiazhuang, Saina

TELEELE: +86 311 8511 8880/8881

Http://www.indiampopcorn.com

 

Kitty Zhang

imeli:kitty@ldxs.com.cn 

Cell/WhatsApp/WeChat: +86 138 3315 9886


Taimi meli: Oke-14-2021