O le atina'eina o oloa popcorn

https://indiampopcorn.en.alibaba.com

 

Mafaufau i le tulaga o loʻo i ai nei le maketi popcorn, o loʻo i ai le tele o atinaʻe o oloa popcorn e pei ona taua i lalo:

O le lapotopoto.Ona o foliga, tofo, tofo ma isi tulaga lelei o oloa spherical pe a faatusatusa i oloa butterfly, o oloa spherical ua faasolosolo malie ona suia mea masani o le butterfly ua le maalofia.

Fa'avasega pe fa'afaigofie.O le spherification o popcorn na faʻavaeina ai le faʻavae mo le atinaʻeina o meaʻai eseese.I le taimi nei i luga o le maketi, o loʻo i ai le masani, fualaʻau, kulimi, sukalati ma caramel, ma isi.

I le faagasologa o le faʻavasegaina, e lua faiga faʻavae eseese: tasi o le faʻalavelaveina o popcorn oloa, mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi e tuʻu le ham i le popcorn, o nisi e fai le suauʻu aniani, ma le tele e faʻaopoopoina le carotene i le popcorn ina ia foliga matagofie ma auro. .O le isi vaega o le faʻamalosi i luga o oloa faigofie e faʻafaigofie, faʻaaogaina naʻo mea masani, mea sili ona masani.Mai le manatu o le aoga i le soifua maloloina o tagata faatau, ua manatu le tusitala o le faigofie, natura ma le soifua maloloina e tatau ona avea ma tulaga i le lumanaʻi o le atinaʻeina o oloa popcorn.

Mass po'o le fa'apitoa.Faatasi ai ma le atinaʻeina o le faʻavasegaina, o le fua o le popcorn maketi o loʻo faʻalauteleina i lea aso ma lea aso, o le tele o tagata gaosi oloa ua faʻalauiloaina ituaiga eseese o masini faʻainisinia mo le gaosiga tele, ina ia tuʻuina atu i supamaketi i se tau maualalo, ina ia oʻo atu le gaosiga o popcorn i le atinaʻe. o alamanuia fa'ainisinia.Ae ui i lea, o lenei metotia e mafua ai foi faʻafitauli e pei o le faʻaopoopoina o meaʻai eseese e faʻaumi ai le ola.O le mea lea, o loʻo i ai se ituaiga pisinisi o loʻo faʻatulagaina le gaosiga, o lona uiga, faʻaaoga atoatoa le tekonolosi Initaneti, e tusa ai ma manaʻoga o le gaosiga o le potu o le a vave faʻaalia le oloa i lima o tagata faʻatau, ina ia sili atu ona fetaui ma manaoga o tagata faʻatau.

www.indiampopcorn.com

 


Taimi meli: Oke-14-2022