O ananafi, na aumai ai e la'u tagata meli le fa'aaliga sili ona laki.Na o le a ou nofo i luga o le sofa ma matamata i se ata tifaga ma lo'u atalii talavou, sa aliali mai i lo'u faitotoa se pusa beige e lua ma taga e lua o popcorn i tua a Rob i totonu o le pusa.
I le taimi nei, ou te le fiafia i popcorn na muai sasaina i taga, ma ou te le iloa po o ai lenei “Rob” pe mafai ona ou faatuatuaina o ia.(E masani lava, pe a fai atu se tamaloa ia te oe e faatau popcorn i tua, e te tamoe.) Ae ona ou te fia vaai i le moli o le ava, sa vave ona ou saeiina ni ato se lua, tuu atu le tasi i lo’u atalii, ma fai i ai e faamau lona fusipa’u.Le malaga ata o lona olaga.E le'i lofituina o ia i le mamalu sauā o Willem Dafoe.Ae ui i lea, na faateʻia o ia i lenei Rob e le mafaamatalaina ma lana popcorn mataʻutia.
Ona ou iloa ai lea e le o se tagata e toatasi o tutu i tua o le popcorn, ae e toafa tagata: o le tasi o i latou o Rob, ae o le isi toatolu o le uso o Jonas.Ou te leʻi faʻamoemoe e oʻo lava i se tagata taʻutaʻua o le a faʻafesoʻotaʻi ma se taga popcorn lemu, seʻi vagana ai le tolu.O le uiga o la'u tala, afai o a'u o se tagata ta'uta'ua o lo'o taumafai e fai galu i luga o se pa'u popo vave, ou te mana'o e ufiufi le afifiina i mea malulu e pei o moli ma holograms.Ua manatu le au uso o Jonas o le popcorn i tua o Rob e tatau ona pei o meaai e te mauaina i se faleoloa sapalai a le militeri.
Ae aua nei e sese: o le tagata lauiloa moni i lenei ata popcorn o Rob Garbowsky, o le peteriaka o le aiga o Garbowsky i matu o New Jersey, o le ua leva ona malepe ma le aiga o Wyckoff o Jonas (Garden State Parkway exit 120) falaoa.
I se tasi po o le faaiuga, na asiasi atu ai Nick Jonas i le fale o Gabowski ma asiasi atu i le atalii o Rob Greg, ma le le iloa o loo i ai se popcorn i totonu o le potu e suia ai lona olaga e faavavau.Na aioi atu Nick ia Ropati e amata ona fai popcorn mo le taamilosaga a le faaili “Happy Beginning”, aua e faatoa mafai ona amata le fiafia moni pe a uma ona iloa le suamalie ma le masima o le popcorn a Rob.
E tatau ona ou ioe i le au uso uma e toatolu o Jonas: O le popcorn i tua o Rob e tulaga ese, e ui o lana fua faalilolilo e tumu i mea masani masani (o mea e fai ai aniani, kaliki, pepa logo mumu ma kāloti o loʻo lisiina i tua o le ato), ae o popcorn vave. i le lalolagi e matua ese lava lona tofo.E fai si masima, e suamalie, ma e malosi lona tofo, ma e le mafai ona e taofia pe a e 'ai mo le taimi muamua.
E o'o mai i le taimi nei, o le Rob's Backstage Popcorn o lo'o avanoa mo na'o i latou o lo'o naunau e fa'afeagai ma le lototoa i le fa'ailoga fa'apitoa i le ta'amilosaga mulimuli a Jonas Brothers.Ae o aso nei, ua faia e Rob's Popcorn le oso maualuga muamua i le pule i le pisinisi popcorn ma o loʻo avanoa mo le faʻatau i luga ole EatRobs.com.I le taimi o le tusitusi, e foliga mai ua faʻatau atu, ae e mafai ona e ulufale i lau imeli e logoina pe a avanoa.
E foliga mai o le au uso o Jonas e matua malamalama lelei i le popcorn maualuga ma le lelei o le galulue faatasi.O lenei, faʻatasi ai ma a latou taleni musika, e toetoe lava tutusa lelei i latou e pei o William Dafoe.


Taimi meli: Oke-07-2021