O a mea taua e fa'aosoina ai le Maketi Popcorn?

O le fa'atupula'ia o le fiafia mo tu'ufa'atasiga o tofo ma foliga o popcorn mai ituaiga oloa fa'aleaganu'u, e fa'amoemoe e fa'alautele ai le tele o maketi i le lalolagi atoa.Faatasi ai ma le faʻateleina o le lauiloa o meaʻai i luga o le alu, o le faʻaaogaina o le popcorn o loʻo siʻitia i le va o tagata faʻatau i totonu o tamaoaiga tetele, e aofia ai le US, Siamani, Peretania, ma Saina.E le gata i lea, e ui lava i faʻafitauli tau tupe na matauina i le taimi o le faʻamaʻi COVID-19, o loʻo faʻaalia e le maketi ni faʻailoga lelei.O mea taua e pei o le siʻitia o le faʻalauiloaina o tagata faʻatau e uiga i le natura o meaʻai ma le faʻatupulaia o manaʻoga i le taimi o le lokaina o loʻo fuafua e faʻateleina le faʻatupulaia o maketi.

Asia Pacific o le vaega sili ona tuputupu ae ma e faamoemoe e molimauina se CAGR o le 11.5% mai le 2021 i le 2028. O atunuu e pei o Saina ma Initia, o loʻo i ai le tele o tagata faʻatau e manaʻomia le popcorn mo le taumafaina.O le si'itia o tupe maua a le au fa'atau ua fa'atuputeleina ai a latou tupe fa'aalu i taumafa lelei.O lenei tulaga ua fuafua e siitia ai le manaoga o oloa faaitulagi.

Kamupani o loʻo vaʻavaʻai e faʻamautu a latou faʻailoga ma maua le faʻamaoni o tagata faʻatau e ala i le ofoina atu fou, lautele o tuʻufaʻatasiga o popcorn e tusa ai ma faʻamatalaga faʻatau e ala i le suʻesuʻeina o amioga a tagata faatau.O tagata taʻalo autu i le maketi o loʻo ofoina atu mea faʻapitoa popcorn e pei o pata, cheesy, sukalati, strawberry, ma isi.

 Fesili Autu Taliina i le Lipoti Maketi Popcorn:

 O le fea Itulagi na puleaina le Popcorn Market Share i le 2020?

O Amerika i Matu o loʻo umia le tele o sea maketi e sili atu i le 30% i le 2020 ona o le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o tagatanuu i le US ma Kanata e uiga i le natura o meaʻai.

O le a le mea e fai ai le Microwave Segment e resitalaina le CAGR sili ona vave i le 2028?

Ole vaega ole microwave e faʻamoemoe e vaʻaia le vave vave o le CAGR o le 9.6% mai le 2021 i le 2028. Faʻafaigofie ona maua ma lauiloa i le au faʻatau ua faʻateleina le tuputupu aʻe o vaega.

O le fea vaega na fa'amauina mo le tele o le Popcorn Market Share i le 2020?

O oloa suamalie na umia le tele o sea maketi i le 2020, na sili atu nai lo le 60% o le aofaʻi o tupe maua.Savory popcorn o le tofo sili ona lauiloa ona o le tofo faʻapea foʻi ma le lautele o avanoa ma le aofaʻi o loʻo ofoina atu i le tau.

Aisea e va'aia ai e le Vaega Mushroom a le Popcorn Maketi le Saosaoa o le Tuputupu A'e ile 2028?

O le vaega o mushroom e faʻamoemoe e vaʻai i le vave vave o le CAGR o le 10.2% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.O le faʻateleina o le manaʻoga mo tuʻufaʻatasiga o tofo eseese e faʻamoemoe e faʻamalosia ai le tuputupu aʻe.

 

Fa'ailoga:INITIA

Hebei Cici Co., Ltd.

Faʻaopoopo: Jinzhou Industrial Park, Hebei, Shijiazhuang, Saina

TELEELE: +86 311 8511 8880/8881

Kitty Zhang

imeli:kitty@ldxs.com.cn 

Cell/WhatsApp/WeChat: +86 138 3315 9886


Taimi meli: Sep-11-2021